19-годишната  Илиана Механджийска  е момичето, което загина в тежката катастрофа на кръстовището на бул. „Княгина Мария Луиза“ и „Източен“.  Днес войната по пътищата взе поредната си жертва. За съжаление това отново е младо и красиво момиче, което е било на прага на живота си. Илиана е завършила училище миналата година и е била студентка.

Днес тя е била в колата на приятеля си  Михаил Михайлов. Трагедията за 21-годишният младеж е огромна, тъй като двамата имали отдавна връзка и  били много влюбени един в друг.

Според първоначалните данни на очевидците и на полицията сеата, управляван от Михайлов, е минал на червено през кръстовището. Той се е движел от „Билла“ в посока стадион „Ботев“ , а пресичайки кръстовището бил ударен от „Рено Еспейс“ с кърджалийска регистрация. водачката на реното е категорична , че сеатът е карал бързо и е минал на червено. Шофьорът обаче бил категоричен, че е влязъл в кръстовището на зелено, а там светнала жълта светлина.  Никой от водачите не е употребил алкохол. Разследването ще определи кой каква вина има в прозшествието.  

За съжаление обаче то няма да върне 19 –годишната Илиана.

ВИДЕО от мястото на катастрофата - ТУК

TrafficNews.bg поднася  съболезнования на близките на загиналото момиче.

TrafficNews.bg  призовава всички, които  сядат зад волана, да бъдат изключително внимателни и да спазват правилата за шофиране, тъй като всеки риск , който поемат на пътя може да има необратими последици.  През последните няколко месеца няколко пловдивски семейства погребаха децата си. Трагедията не е само за тях.  Младежите, които са били зад волана и близките им също страдат. Животът им се обръща на 180 градуса и никога вече няма да е същия.

Затова  нека всички помнят , че не са безсмъртни. Нека на никого да не му се налага да научи този  урок по трудния начин!

TrafficNews.bg