Един от най- известните пловдивски крадци е задържан с 200 грама марихуана, научи TrafficNews. Полицаи от Второ районно са  арестували Слави Даскалов - Кончето , след като при обиска у него са намерили наркотични вещества. 

Кончето е крадец от старата школа, специализиран в в домови кражби, обири на офиси и складове. Излежал е много присъди, като е прекарал зад решетките близо 20 години. Първата му присъда е в далечната 1971 година. Някои от големите си удари той реализира заедно с други стари "кримки" като Антон Папазов и Бухалски. Двамата вече са покойници, но оцелелите представители на ъндърграунда не са ги забравили. 

Една от последните присъди на Даскалов бе за сводничество, макар , че той категорично отрича да се занимава с подобна дейност. Жена, с която живее, е заловена да проституира, а при разпита твърди, че това се случва с негово посредничесство. Даскалов е категоричен , че няма нищо общо с нейната дейност и е натопен. 

В продължение на няколко години остава извън полезрението на полицията , като започва да работи като таксиметров шофьор. Криминалистите са изненадани от новото му амплоа, тъй като Кончето никога не се е забърквал в наркотици.