Казвам се Иван Кръстев (42) и не искам това писмо да бъде съкращавано и редактирано. Разбрах че не цензурирате авторите си което е цяло чудо, но затова ви и пиша.

Видях нещо по телевизията което успя да ме учуди, въпреки че сме привикнали на ужасиите от екрана. Видях как един як мъж се обиди на Нова телевизия че го е изкарала гадже на Азис. А то било само Пи-ар.

Видях Китаеца да се сърди че "имал дете" и за него се били говорили "глупости".

И се ядосах. Едно време, когато някой мъж живееше с някой мъж, и той претендираше че не е гей, но търсеше ползи от него (гея!), на такива им се викаха "манафи". Сега това се нарича "Пи-ар". Вярно че много неща в този живот се промениха, но сега манафите се опитват да променят думата за обслужване на взаимоизгоден принцип в хомосексуализма и го изкарват едва ли не импресарска дейност.

Вече в България на никого не му пука кое как се нарича и разбирам че писмото ми е излишно. Но най-страшното е че повечето хора правят ужасни неща в живота си, а после искат да забравим. Нещо повече - крият се зад децата си. Не говорете такива неща, имам дете, изплака Китаеца.

И аз имам дете - преди години се наложи да му обясня какво вижда на първа страница в един вестник на една сергия на нашата улица. Виждаше как Китаеца целува Азис с език. И аз обясних на детето си че това също е любов.

Аз съм модерен човек. Но сега съжалявам че съм модерен. Защото аз узаконих в съзнанието на моето дете двама целуващи се мъже. А то било пиар?!

Затова днес обясних на порасналото си дете какво е МАНАФ и какво е един обиден МАНАФ.

Обиденият МАНАФ е просто безсрамен човек.

Защото не съм съгласен с Мартин Карбовски че заради детето на Китаеца трябва да мълчим за миналото на Китаеца. Пред моето дете кой мълча?! И Карбовски трябва да знае че носи вината за това мълчание - мълчанието че манафите не са пиари и николетите не са за пример. Карбовски се уплаши да каже истината, защото Китаеца грабна детето си като щит пред камерите.

Когато аз обаче бях пред дулото на вестника, който стреляше по детето ми с целуващи се мъже, аз нямах щит. Част от онова което не искахме да знаем, аз и детето ми, част от вашата истина уби нещо детско и застреля един баща. Сега се радвам че и детето на манафа ще бъде разстреляно от истината. Истината за мъжката любов, че и платената. Животът е супермаркет, Китаецо, накрая те чакат на касата и каквото си пазарувал - това плащаш.

Жалко че това писмо сигурно няма да види бял свят. И вас ви е страх да пишете честно вече.

Аз просто мисля че една група хора разстрелват държавата ни, а като им потърсиш сметка ти напомнят че заради децата трябва да мълчим и да забравим кой как ни граби.

Затова се ядосах. Но искам да ядосам и вас. Ние трябва да сме обидените, не манафите от телевизора, разбирате ли?!?

Лентата