Специалисти по акушерство и гинекология, ендокринология, андрология и имунология ще дават безплатни консултации в Пловдив. Те са организирани по повод открития наскоро Медицински център „Клиничен институт за репродуктивна медицина – Пловдив“. Кампанията в месеца на безплатните прегледи преминава под мотото „Аз и моето здраве”. 

Кампанията ще се проведе от 18 януари до 12 февруари, в четири направления:

-Седмица на гинекологичното здраве (18-22 януари): безплатни консултации, гинекологични и ехографски прегледи при акушер-гинеколог. Клинично ще се изследват влагалище, маточна шийка, матка и яйчници, с цел – диагностициране и профилактика на евентуални заболявания. При необходимост, ще се взима материал за цитонамазка и/или микробиологично изследване на преференциални цени.

Лекар: д-р Димитър Танев, акушер-гинеколог

-Седмица на щитовидната жлеза (25-29 януари): безплатни консултации, прегледи и ехографски изследвания на щитовидната жлеза от ендокринолог, с цел – скрининг на заболявания на щитовидната жлеза или при пациенти с диагностицирани такива. При необходимост, изследване на хормони и антитела, на преференциални цени.

Лекар:  д-р Сава Петров, Ендокринология и болести на обмяната

-Седмица на мъжа (01-05 февруари): безплатни консултации с андролог,  безплатни спермограми, интерпретация на резултатите и назначаване на терапия. При необходимост, провеждане на микробиологични изследвания на еякулат на преференциални цени. 

Лекар:  д-р Виолета Рилчева, д.м., Eндокринология и болести на обмяната, Андрология 

-Седмица на имунната система (8-12 февруари): безплатни консултации със специалист по клинична имунология на пациенти – деца и възрастни, с чести и хронично-рецидивиращи вирусни, бактериални или гъбични инфекции. Безплатно изследване на общи серумни имуноглобулини, при необходимост – имунофенотипизиране на лимфоцити на преференциални цени, интерпретация, заключение и изготвяне на индивидуални схеми за имунопрофилактика и имунотерапия. Подготовка и препоръки за грипния сезон.

Лекар: доц. д-р Емилияна Конова, д.м., Клинична имунология

Записвания по график могат да бъдат направени на телефон 032/28 00 54 или на място в центъра на адрес: гр. Пловдив, ул. Нестор Иванов 11.

Още за услугите на центъра - ВИЖТЕ ТУК


TNS.bg