Харча си парите, строя си веца и обикалям света. Това сподели тотомилионерът Николай Динков– Нинджата в ефира на БТВ. Преди девет месеца той спечели 7 млн. лв. от спортния тотализатор и сега всеки месец получава част от сумата. По думите му не той, а хората около него са различни – станали са по-злобни.

На въпрос как се е променил животът му, той отговаря: „Всичко е нормално, живеем по-спокойно с тези 7 млн. Използвам си ги по предназначение, строя си с тях, не вземам заеми от банката. Преди да спечеля от тотото бях в проект на изграждането на този ВЕЦ. И сега, като спечелих, си използвам парите да построя веца“.

Освен това обикаля света – „Лондон,  Мексико, обикалям навсякъде“.

По думите му чужденците са по-малко злобни, докато у нас „хората не обичат много другите, които са спечелили, не обичат богатите (...) явно защото обществото ни е много бедно и мрази по-успелите“.

Имало и много мераклии за помощ. „Получавах по 200 писма, първите седмици по една чанта с писма за всякакви желания и мечти – аз да ги сбъдна (...) Дадох на няколко, които наистина имат нужда, но хората не спират с техните желания и искания. Така че не мисля, че трябва да дам на всички хора, за да бъдат щастливи. Те пак няма да са щастливи. Никога няма да са доволни, ако ще не 7 милиона, 70 да им раздам“.

Още новини ТУК

TNS.bg