Певицата Емилия направи първи коментар за ужасната трагедия, която ги споделя преди дни. Ето какво написа тя в личния си профил със Фейсбук:

Отиде си едно прекрасно, възпитано, добро и с огромно сърце дете, което беше оценено и обичано от родителите си, от цялото си семейство,от приятелите си, от учителите си, от любовта на живота си - Деспина".

Припомняме, че вчера, въпреки големите усилия на лекарите,  синът на годеника на Емилия - Феди Башур почина. Това се случи след тежката катастрофа на магистрала "Тракия" на 24 май 2018 година. 

В джипа освен Феди бяха и Емилия, и баща му Жорж Башур. Двамата са в столичната болница "Св. Анна" и се възстановяват след инцидента.

"Отиде си едно прекрасно дете, което беше прието в най-престижния университет Boston University и имаше мечти за бъдещето си, но Господ реши друго... Няма отговор на въпроса: ЗАЩО?????????? Може би никога няма да намерим отговора на този въпрос", допълва още Емилия в първия си публичен коментар за случилото се. Тя обяснява, че тримата са пътували съвсем спокойно и нормално, с не по-висока скорост от 110 км/ч по магистралата и неочаквано са попаднали на аквапланинг, който предизвикал тази тежка катастрофа.

Публикацията на Емилия във фейсбук продължава така: "В Библията пише: ”Не пречете на децата да дойдат при мен, защото е тяхно Царството небесно!!!” Казват,че ако Господ те обича, те прибира млад при него от този греховен свят!!! Времето не лекува, но показва пътя, по който трябва да продължим...Трудно е да си СИЛЕН в такъв момент, трудно е да продължиш в такъв момент, но трябва да го направиш заради всички останали, които обичаш и които те обичат - дължиш им го... и ние ще продължим... Федка, почивай в мир - ние ще продължим живота си,но не без теб". Накрая завършва: "Ти винаги ще си с нас навсякъде!!!"