Познатият ни фитнес гуру и продуцент Киро Скалата застава зад новата верига бойни шоута Fuerte en el ring - Силен в ринга .В този  род двубои , боят на земята е изключен. Правилата са като в кикбокса но са позволени удари с коляно. Предстоят 18 двубоя, 4 от тях са олимпийски бокс. Противниците са от 9 държави.

Файт картата се състои от равнопоставени и много силни противници.Сред тях са Стоян Копривленски - Снайперът,Световния шампион по кикбокс Александър Петров.Предстои сблъсък между бойци от агитката на Локо Пловдив срещу ЦСКA София, както и вечното дерби Левски срещу ЦСKA.

„Харесвам битките.В социализма те бяха ежедневие за мен.Тренирал съм кикбокс и бях първият телевизионен продуцент на свободните двубои в България.Снимах най-големите бойци от UFC в Лас Вегас .Тренирал съм  там с Ренди Котур  и Вандерлей Десилва.Имам доста задълбочени познания относно как функционира UFС и подробности от кухнята, братовчедка ми беше дълго време вицепрезидент на федерацията и заместник на Дайна Уайт.В България организирах първия бой между родни звездите в шоу бизнеса Дичо срещу Влади Априлов“, каза Киро Скалата.  Той заяви още, че за него боя е нещо естествено като съня, храната и любовта.

“Чрез него защитаваш вярата си ,семейството,страната си ,честа и достойнството.Джентълменският двубой, при който противниците си разменят удари изправени и след като единият е повален на замята,другият го изчаква дори му подава ръка. След това, ако  се съвземе продължават или се сприятеляват, е по кода на уличните сблъсъци, в който съм участвал на младини.Да продължиш  да нараняваш и унижаваш  противника си, докато е на земята е срещу моите разбирания ,затова съм силно мотивиран да подкрепя тази нова инициатива .Освен това дългите прегръдки с мъжко голо тяло в борбата на земята за мен са силно противоестествени.", споделя Скалата.

Шоуто ще бъде тази събота 19 май гр. Пловдив,зала Колодрум от 19:30 часа.

Повече за шоуто може да научите ТУК