Гласувах за Пловдив, свободен от спирачките, наложени му от порочния модел на управление в последните 12 години. 

За град, древен и модерен, зелен и удобен за живеене, притегателен център за бизнес и инвестиции, но и за млади хора, с деца и семейства. Град, заслужено наричан Столица на културата, трайно присъстващ в класациите за най-харесваните туристически дестинации в Европа и света!

Това заяви Славчо Атанасов, кандидат за кмет на Пловдив от коалиция "Съединени за Пловдив", след като даде своя глас в 18 секция в ОУ "Св. Климент Охридски".

Призовавам пловдивчани да излязат и да гласуват - само така можем да преодолеем опитите за манипулиране на изборите отново, каза той. 

Гласувайте, не се подвеждайте по машинациите на Сглобката. В последните дни виждаме сценарий за мобилизация на ядрата на управляващите партии и само с масово гласуване можем да създадем реална алтернатива на досегашното управление в Пловдив.

Гласувайте за управление с опит, мъдрост и план. За кмет, който ще работи за вашите интереси, а не за следващия си хотел. За общински съвет, в който никой не чака нареждане как да гласува от някоя софийска партийна централа. За екип, който безкрайно  обича Пловдив и пловдивчани.

Защото градът заслужава, обърна се той към пловдивчани.