“В неделя избираме кмет на Пловдив, не гласуваме да дадем властта на една партия. Основната ни задача е да създадем Община, която зачита достойнството на всички пловдивчани, независимо от политическите им възгледи. Ако искате кмет на ГЕРБ изберете опонента ми, ако искате кмет на Пловдив подкрепете ни с номер 66”, заяви Ивайло Старибратов. Според него най-важното нещо, което се е видяло ясно между двата тура на местните избори е, че има два вида кандидати - едните на задкулисието и нечестната игра, а другите на прозрачността е частното отношение към гражданите.

“Подкрепата за нас и вотът с 66 в изборния ден е вот Пловдив да застане на чисто. Между двата тура на изборите имаше скандали, манипулации и мръсна политическа игра. Тези опити целят да Ви откажат да гласувате, за да може политическата корупция да процъфтява. Не се поддавайте, излезте и гласувате,” призовава Старибратов. Според него в новото управление на на Пловдив ще бъдат представени широк спектър от обществени виждания, а не само партийните интереси на ГЕРБ.
 
 Ивайло Старибратов казва още, че, през изминалите 30 дни той и екипът му са водили позитивна кампания. “Бяхме спокойни и умерени. Хората знаят кой е създател на проблемите в Пловдив. Разкопаните улици и изоставени инфраструктурни проекти говорят сами за себе си” допълва математикът.
 
 Старибратов акцентира на седем важни задачи, които екипът му се концентрира да реши, ако получи вота на пловдивчани.
 
 7 важни задачи за новия екип на Община Пловдив
 
 Първо, възможно най-бързо да завърши всички ремонтни дейности и инфраструктурни проекти и Пловдив да стане годен за придвижване.
 
 Второ, да насочи изразходването на публични средства към оправяне на тротоарите и малките улици и строителство на детски градини.
 
 Трето, е да започне работа по проект за превръщане на междублоковите пространства в малки градски градини.
 
 Четвърто, да подобри условията за събиране на смет и чистотата около местата за събиране на смет, включително като осигури достатъчно на брой и нови, по-чисти контейнери за събиране на смет.
 
 Пето, да започне работа по цялостен проект за нов добър, комфортен, модерен градски транспорт на Пловдив с максимален брой електрически автобуси.
 
 Шесто, да повиши безопасността в целия град, сигурността на градските подлези, на най-използваните места за отдих и на маршрутите за придвижване на възрастни хора, майки с деца и хора със затруднена подвижност.
 
 Седмо, в сферата на културата да се фокусира върху това Пловдив да произвежда на място културен продукт, а не да внася култура. Община Пловдив ще подкрепя силно местните, пловдивски производители на културен продукт.
 
 “В последните 12 години кметовете на ГЕРБ – Иван Тотев и Здравко Димитров, пренебрегваха системно мнението на хората. Изборът на 5-и ноември е “Пловдив или ГЕРБ!”. С номер 66 за кмет и районни кметове ще си върнете контрола върху Пловдив и ще имате община, която зачита достойнството Ви”, казва Ивайло Старибратов.
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!