Кандидатът за кмет на пловдивския район „Източен” от ГЕРБ Емил Русинов проведе поредица от срещи с жители на квартал „Изгрев”.

„Много хубави неща са свършени за квартала, но и много работа остава. Хората поставиха няколко въпроса, за които се ангажирах да разреша, ако бъда избран за кмет на район „Източен”, сподели Емил Русинов и уточни, че един от тях е изграждането на пенсионерски клуб в „Изгрев”.

„Дори имам идея за мястото - на улица „Лотос”. Ангажирах се да изградим още безплатни паркинги по подобие на този зад блоковете на „Преспа” 2,4 и 6. Има готов проект за такива за улица „Преспа” 8, 10 и 12. Можем да го започнем още през 2024 г. Те също ще са с осветление, видеонаблюдение и озеленяване”, каза още Емил Русинов.

Понеже санирането е основен приоритет на  досегашното управление на района, както и на ГЕРБ,  кандидатът за кмет на „Източен” Емил Русинов сам провери докъде е стигнало санирането и хидроизолацията на покрива на блока на ул. „Жеравна" 1 и 3. Той остана доволен, че след поетия ангажимент и питането му в Общинския съвет, работата вече е пред завършване.

„В район "Източен" има подадена проектна документация за саниране на 18 многофамилни жилищни сгради и ще подпомагам това да се случи”, категоричен бе Емил Русинов.

Нека просперитета на нашия „Източен” да продължи! На 29.10.2023 г. гласувайте с № 7 в бюлетините за кмет на Пловдив, за кмет на район и за листа на ГЕРБ за общински съветници, призова той.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!