„Вашият глас има значение! Излезте и гласувайте, отнема само 7 минути! Нека не оставаме безучастни, за да продължим да развиваме и надграждаме нашия любим район „Западен“ – за това призова кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Западен“ Ангел Славов. Той гласува в ОУ „Елин Пелин“, придружен от сина си Аспарух.

Ангел Славов е роден и израснал в "Западен“, като и до ден-днешен продължава да живее в района със семейството си. Има административен опит като заместник-кмет на „Западен“, директор на Пловдивския общински инспекторат и общински съветник.

„Специално внимание ще обърнем на чистотата в района, зелената система и междублоковите пространства. Създаването на нови паркоместа и инфраструктурни проекти, които облекчават трафика, също са важен приоритет. Важно е да развиваме и надграждаме постигнатото от екипа на досегашния районен кмет Димитър Колев“, каза още Ангел Славов.

„Партньорството и подкрепата на кмета на Община Пловдив е изключително важна за успешната работа и съм убеден, че с Костадин Димитров това ще се случи“, категоричен е кандидатът за кмет на район „Западен“ Ангел Славов.