Кандидатът за кмет от “Възраждане” Ангел Георгиев е твърдо решен да покаже на пловдивчани, че има честна и справедлива управленска алтернатива в лицето на постоянно бележещата ръст в социологическите проучвания, политическа организация.

“Една от моите цели е гражданите да разберат, че всичко е в техните ръце, че заедно можем всичко - да преборим местния феодализъм, злоупотребите и корупционния възел, пречещ на развитието на качествена предприемаческа среда в града ни. Заедно можем да живеем в един по-добър, чист, благоустроен и красив град. Аз се сблъсквам със същите проблеми, с които и всички останали жители на Пловдив - липсата на паркоместа и общински паркинги, разпадащата се инфраструктура, затворения за предизборни ремонти, град. Опитвам се да преминавам със семейството си през същите разбити тротоари, изградени в разрез с нормативната уредба, само за да се спестят няколко сантиметра строителни материали, а парите да захранят поредната фирма, приближена до ГЕРБ.

Пловдив е град с неограничен потенциал на развитие и растеж и аз призовавам  всичките му жители, които знам, че са влюбени в града си, да бъдат активни на 29-ти октомври и да повярват, че в тях е силата да променят ситуацията и да преборим статуквото. Моята цел е хората да повярват в себе си, да повярват в града ни, да повярват във “Възраждане”, да повярват в мен, защото аз ще оправдая  тяхното доверие. Време е Пловдив да бъде управляван от човек, за когото думата “чест” значи много”, коментира на среща с граждани, кандидатът за кмет  от “Възраждане”- Ангел Георгиев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!