Twin Park е най-новият комплекс, който се строи в най-зеления район на Пловдив - район „Западен“. Той се простира между две основни пътни артерии – бул. “Пещерско шосе” и бул. “6-ти Септември“. Комплексът е съчетание от модерна визия, отлична локация, уют, лукс, комфорт и сигурност. С височина от 25м Twin Park ще се извисява над останалите сгради и благодарение на отличната си локация ще комбинира по уникален начин панорамната гледка към Родопите, спокойствието и чистия въздух на Парк “Отдих и култура” като същевременно осигурява и бърза връзка с града и Околовръстен път. На разстояние от няколкостотин метра се намират две детски градини и училище. Сградата се намира на 3 мин. пеша от Гребната база и парк „Отдих и култура“, в непосредствена близост до новоизграждащи се тенис комплекс и магазин Lidl. За удобстовото на бъдещите собственици на разположение в сградата ще има детски център, бутиково кафене, фризьорски салон, аптека, магазин за хранителни стоки, хлебопекарна, зелена зона за отдих с детски пързалки и люлки.  

За най-новото бижу в Пловдив разговаряме с Петя Вягова, мениджър на жилищен комплекс Twin Park.  

-Това ли е най-новият проект, в който инвестирате?

-Да, след няколко успешно реализирани и разпродадени на 100% проекта в гр. София, това е най-новата добавка към портфолиото ни от многофамилни жилищни сгради, а и първата такава за гр. Пловдив 

-Какво представлява проектът Ви? 

-Комплексът ще се състои от две огледални жилищни сгради и именно поради това сме го кръстили TWIN, от английската дума близнак. Двете сгради имат четири жилищни входа, а на партерно ниво са разположени множество магазини. Сградата разполага с огромен подземен паркинг, както и надземен паркинг с директен достъп и от двата булеварда. Поради факта, че в района няма обществени улици сме осигурили 140 надземни паркоместа за гостите на комплекса и посетителите на магазините. За да гарантираме комфорта на собствениците не сме предвидили да има ресторанти, музика и излишен шум, а работното време на търговските площи ще е ограничено до 21 часа. Същевременно сме обособили голяма зелена зона за отдих с кът за най-малките с множество детски люлки и пързалки. Първият жилищен етаж е на височина от над 5 метра над улицата, което реално е втори жилищен етаж за всяка друга сграда, така че дори апартаментите на първи етаж ще са много удобни. 

-С какво TWINPARK се различава от другите нови сгради в града? 

-С височината си от 25 метра Twin Park ще се извисява над останалите сгради и благодарение на отличната си локация ще комбинира по уникален начин, панорамната гледка към Родопите, спокойствието и чистия въздух на Парк “Отдих и култура” като същевремено осигурява бърза връзка с града и Околовръстен път. Oтстоянието на жилищната част от бул. Пещерско шосе е близо 100 метра, така че трафикът да е максимално отдалечен от нея, но достъпът на автомобили до комплекса да се осъществява директно и удобно по широк 7 метра подход. 

Допълнителни предимства са вложените материали от най-висок клас:

  • Алуминиева дограма с термомост, с троен стъклопакет включващ стъкло тип „четири сезона” и висококачествен обков.
  • Светла височина на жилищата от 2.70 м. По-високи тавани, повече обем, простор и повече светлина в помещенията, съответно по-големи възможности за интериорни решения и повече комфорт.
  • Допълнителна шумоизолация на пода. Край на проблемите с токчета, детска игра и всякакъв шум от съседите над Вас.
  • Керамични тухли с перфектни топло и звукоизолационни качества, както за външните, така и за вътрешните стени.
  • Два асансьора на вход за по 10 души всеки. Спрели сме се на италиански висококачествени електрически асансьори, които осигуряват тиха работа и висок комфорт на движението.
  • Охрана и видеонаблюдение с умни камери, които ще разпознават регистрационни номера на автомобили и ще дават възможност да бъдат засечени съмнителни действия, пожар, наводнение или човек в беда. Охраната на комплекса се уведомява автоматично. 

-В ход ли са продажбите? 

-Да, продажбите на апартаменти, паркоместа и гаражи стартираха от началото на годината като вече имаме реализирани над 70 резервационни сделки. Продажбите се осъществяват директно от инвеститора без посредник и без заплащане на комисион от купувача. За бъдещите собственици на жилище в TWINPARK предлагаме гъвкави схеми на плащане, съобразени с етапите на строителството, както и с паричния поток на клиента – в зависимост дали покупката е със собствени средства или чрез банков кредит.

-Какви жилища предлагате? 

-Предлагаме апартаменти с една, две и три спални Предвидени са възможности за обединение на два или повече апартамента в многостайни такива. За клиентите със собствена визия и конкретни изисквания предлагаме безплатна консултация с архитекта на проекта и индивидуално проектиране на мечтания им ДОМ

-Има ли достатъчно паркоместа, тъй като проблемите с паркирането в града се увеличават с всяка изминала година? 

-При законово изискване от 100%, ние осигуряваме над 150% обезпеченост на паркиране, което е рядкост за гр. Пловдив. За всяко семейство ще има място за два автомобила. Достъпът за подземните и надземните паркоместа се осъществява и от бул. „Пещерско шосе“, и от бул. „6-ти Септември-продължение“. 

-Каква е цената на едно ново жилище в момента?  

-Цената варира в зависимост от етажността, разпределенето и изложението на жилищата като се движи от 790 до 890 €/кв.м. 

-Кога ще бъде завършена сградата? 

-Проектът е голям. Ще вложим много качествени материали и облагородяване на района около комплекса. Крайният срок за въвеждане на сградата в експлоатация е 2024 година.  

-Какъв е опитът на компанията в строителството до момента? 

-Екипът е специализиран в цялостното управление на процеса по изграждането на жилищни сгради и комплекси на територията на гр. София – от планирането на всеки наш проект, през проектиране, строителство чак до продажбата на недвижимите имоти. В нашето портфолио има реализирани голям брой еднофамилни къщи и многофункционални жилищни сгради. 

Директната връзка с нас става на телефони +359876399996 и +359876399997, както и чрез нашия интернет сайт https://twinpark.bg