Въоръжените мъже, които ограбиха магазин в пловдивския квартал "Кючук Париж", са имали и още един съучастник. Четвъртият обирджия е чакал зад магазина в черен мерцедес. След като направили своя удар,  те се качили и с мръсна газ изчезнали от местопрестъплението. Това разказа пред TrafficNews.bg собственикът на обекта на име Васил. 

“Тримата са нахлули в магазина, докато моят служител е говорил с майка си по телефона. Единият извадил пистолет и го е насочил към него. Накарал го е да даде парите, след което избягали”, разказва още потърпевшият собственик.

„В касата е имало малко пари и то само дребни, за да разваляме на клиентите. В момента на обира момчето е запазило спокойствие, дало е банкнотите и веднага е натиснал паник бутона. Сега се притеснява заради липсващата сума. За мен нямат значение парите, важно е, че не е пострадал”, допълва собственикът.

За първи път на Васил се случва да бъде обиран и то по такъв начин.

Както TrafficNews.bg съобщи, ударът е станал малко след 3 часа сутринта в денонощния магазин на „Коматевско шосе”. В него влезли трима мъже с кърпи и качулки на главата, като само един от тях бил въоръжен. За секунди маскираните взимат парите от касата и побягват. Ето и ексклузивни кадри от обира:

Коментари на хора от района вижте в емисията на TRAFFIC TV:

Още за обира може да видите ТУК

TrafficNews.bg