За седма поредна година в Пловдив ще се проведе акцията "В търсене на добрия човек”, целяща да издири най-добрите пловдивчани, предложени от съгражданите си. Събитието ще се проведе на 10 май от 11.00 до 18.00часа  срещу стълбите на Каменица.

Ето и какво призовават организаторите:

Не само празниците са времето, когато се обръщаме към семейните и общочовешките ценности, а и обикновените делници. Отново ви каним  на „Пункта на добротата” за да ни   разкажете историята на ваш близък, приятел или човек, на когото се възхищавате и който ви служи за ориентир за нравствена доброта, социална отговорност, отзивчивост и съпричастност към проблемите на другите. Ученици от ПГХТТ ще организират „Патрули на добротата“ и ще разговарят с минаващите за доброто около тях.  Хората, които ни мотивират да бъдем по-добри  заслужават  да им благодарим по  един нетрадиционен начин,  , като  ги удостоим с нашите грамоти - приз „Най-добрия човек“ ,които ще бъдат раздавани на акцията.

Елате на „Пункта на добротата”, ние ще запишем вашата история и ще помогнем тя да достигне до всички пловдивчани. Номинации ще се приемат и на email: dobria_chovek@abv.bg