Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата кулинарка Никол. Решението му тя да бъде участникът, който има шанс да си тръгне от Кухнята на Ада, шокира всички готвачи. Шеф Ангелов обаче не беше готов да се раздели с нея и поздрави двата отбора за първата успешно завършена вечерна резервация.

Въпреки успеха на Червените и Сините, изцяло мъжкият отбор успя по-бързо да издаде поръчките си под лидерството на бившия футболист Славейко. Никол беше лидер на червената кухня и след неуспеха срещу Сините, тя трябваше да посочи още двама от съотборниците си, които да бъдат номинирани за изгонване. Тя избра новобранката в кухнята - брокерката Симона и опитната кулинарка Михаела.

Следващата седмица в Кухнята на Ада ще има извънредна ситуация. В центъра на всичко ще се окажат футболният запалянко Нинов и любимият на Симона - Димитър.  Звездите пък ще се впуснат в забавна игра, в която на сляпо ще трябва да познават какво има в кутии, пълни с изненади. Страхът от неизвестно ще изправи час то тях на нокти и ще доведе до много забавни моменти с Изи, Гатьо, Бони и останалите звезди.