За пореден път служител на Синя зона е бил нападнат от разбеснял се шофьор, научи TrafficNews.bg. Случаят отново е бил идентичен, както останалите – кола спряла в платената зона, но не си платила за престоя.

Когато служителите на общинското предприятие му сложили скоба, шофьорът на синият ситроен ги нападнал с обиди закани, че ще ги пребие.

„След като се стискат за един лев, ние ли сме виновни, че им слагаме скоба? Има си знак, трябва да си мазохист, за да паркираш без да си платиш Синята зона”, заяви потърпевшият служител пред наш репортер. Той допълни, че най-често има проблеми с хора извън Пловдив, докато повечето пловдивчани са доволни, че има платено паркиране, тъй като винаги има места около Главната.  

Припомняме, че наскоро служител на общинското предприятие бе пребит в на ул. "Цоко Каблешков" /зад Четвъртък пазара/. Пловдивчанин паркирал автомобила си на Синя зона и когато се върнал, видял, че гумата му е закопчана със скоба. Шофьорът се разкрещял защо в събота колата му е закопчана, а служителят на зоната Огнян Димитров му обяснил, че събота е обявен за работен ден. След това шофьорът и неговият спътник се   нахвърлили с юмруци върху инкасатора и започнали да го удрят. Минувачи се намесили и повикали полиция, а Димитров бе откаран в болница, заради нанесените му травми. 

ОЩЕ НОВИНИ - ТУК

TrafficNews.bg