Съдът заличи от списъка със свидетели мистериозната жена, която според защитната теза на Георги Семерджиев, е шофирала джипа му във фаталната нощ на 5 юли 2022 г.

И днес въпросната жена не се яви пред съда. Според магистратите защитата на подсъдимия е имала многократни възможности да я осигури като свидетел, но това не се е случило. Започнаха пледоариите.

Прокуратурата поиска потвърждаване на присъдата на Георги Семерджиев. Той е осъден за тежката катастрофа на бул. “Черни връх”, при която загинаха две млади жени. За престъплението Софийският градски съд призна за виновен Георги Семерджиев и го осъди на 20 години затвор.

На предишното заседание по делото се яви млада жена, която заяви пред съда, че е била в колата при фаталната катастрофа на столичния булевард "Черни връх", при която бяха убити две момичета. Според нейните твърдения, Георги Семерджиев не е бил зад волана, а колата е шофирала непозната жена. По време на заседанието беше приета и експертиза, според която следи от ДНК-то на Семерджиев не са открити по въздушната възглавница на автомобила му. Семерджиев получи на първа инстанция 20 години затвор.