Повече от три километра е опашката на магистрала Тракия при 105 километър. Колите едва пъплят, затапени от двата инцидента на аутобана.

Мнозина пловдивчани се оказаха в плен на задръстването. Повечето чакат над час. И в двете посоки на магистралата движението е затруднено.

Припомняме, че няколко инцидента затапиха АМ "Тракия" тази сутрин. Първата катастрофа е станала в района 105 км на аутобана. Шофьор на лек автомобил е загубил управление или е бил засечен от друг автомобил, в резултат на което колата се е качила върху разделителната мантинела между двете платна. На мястото има екипи на пожарната, полицията и „Спешна помощ“.  Пострадали са четирима души.

Наложи се екипи на място да разрежат автомобила, за да бъдат извадени пострадалите. Те са с различни наранявания, но опасност за живота им няма. В близост до мястото на катастрофата е имало и линейка от София, като медицинският екип се е включил веднага, за да помогне. 

Междуверемнно в района на катастрофата са станали две верижни катастрофи. Единият инцидент е в платното в посока София, а другият в платното за Пловдив.

 

Още за катастрофите вижте ТУК:

Няколко мелета на АМ Тракия край Пловдив! Има пострадали и верижни инциденти СНИМКИКатастрофите са станали в района на 105 км на аутобана

Снимки: I see you KAT