В Пловдив се проведе 34-то общо събрание на Националната асоциация на секретарите на общините в Република България. На събитието присъстваха заместник-кметът по транспорт Савина Петкова, председателят на Общински съвет Пловдив Атанас Узунов, секретарят на Община Пловдив Ангелина Топчиева, както и секретари на общини, кандидат-членове и гости от цялата страна.

Атанас Узунов приветства гостите и от името на Управителния съвет на Националната асоциация на председателите на общинските съвети отправи поздравления за професионализма и прецизната работа на асоциацията. “НАСО РБ и нейните членове са се превърнали в гарант за обективност, прозрачност и ефективно местно самоуправление“, заяви Узунов.

Заместник-кметът на Община Пловдив Савина Петкова отправи пожелания от името на кмета Костадин Димитров за здраве, благополучие и цялостен успех на форума.

“Една администрация се крепи преди всичко на Вас секретарите, на вашите усилия, на вашия неуморен труд и всичко, което давате от себе си. Сигурна съм, че кметовете и заместниците им по отделните общини Ви ценят безкрайно много“, заяви Петкова.