Индивидуалното предизвикателство на нежните половинки постави на изпитание техния етикет и търпение под зоркото око на водещите на “Един за друг” Емо Чолаков и Мария Игнатова. Пиперливият речник на дамите и празненство по повод рождените дни на програмиста Тихомир и дамския представител на органите на реда в имението Маргарита огласиха Вилата на любовта, пише Дарик. 

Предизвикателството за жените тази седмица им даде възможност да се приготвят за изискан коктейл, изпълнявайки редица сложни задачи в последния момент. Те трябваше да изберат подходящите обувки, да открият поканата за специалното събитие и да пришият падналото копче на балтона на техните кавалери. Това обаче беше само претекст за истинската им мисия, за която те нямаха представа - да се справят с изпитанието без да употребят нито една нецензурна или обидна дума. 

Най-добре със задачата се справиха вечно усмихнатата Галена, забавната перничанка Михаела, фотографката Петя и определяната за най-голям стратег в “Един за друг” - Сияна. В дъното на класирането се оказаха полицаите Кристиян и Маргарита, които направиха един от най-високите залози преди днешната игра.
Денят за влюбените двойки завърши с шумно парти по повод рождените дни на Тихомир и Маргарита, които получиха специални торти изненада от своите половинки, както и импровизирани подаръци, подготвени от всички техни съквартиранти.

Утре предстои и битката на мъжете, които ще се изправят един срещу друг в ожесточени сблъсъци в клетка.