Двор вместо тераса?  Защо не. Моделът, изключително разпространен в Западна Европа и Америка, вече си проправя път и в България. "Regatta Park West"   е първият жилищен комплекс в Пловдив, чиито обитатели ще имат  собствен двор. Лично пространство от 15 до 58 квадрата пред апартамента си, оградено с жив плет, ще притежава всеки  от собствениците на апартамент на партерен етаж в бутиковия жилищен комплекс, който се се намира на продължението на бул. „Шести септември” , на метри от най – голямото водно съоръжение под тепетата – Гребния канал.

Разположен на площ от 4 декара в най- зелената част на града, като комплексът се състои от 3 жилищни секции, като най- високата е 5 етажа.  Обитателите на по-високите етажи ще имат други екстри – гледка към Гребния канал или към Родопите.

Бутиков жилищен комплекс с изглед към Гребния канал и Родопите е е първата инвестиция на един от големите строителни холдинги в Ливан - Platinum Invest Holding под тепетата.  "Regatta Park West"   дава заявка за една от най- елегантните и  стилни жилищни сгради, като проектът  се реализира  съвместно с пловдивското архитектурно бюро "Ер Те Консулт"  и международното студио "Бюро Интернешънъл".

Бутиковата сграда е проектирана от арх. Радко Тодоров. Та е енергоефективна , с луксозни общи части, а фасадата е с елегантна и изчистена визия. Обърнато е особено внимание на просторния вътрешен двор, който е заема по-голямата част от парцела с обособени кътове за почивка и игра.

В жилищните секции са разположени 93 апартамента, като квадратурите  на жилищата са от 39 кв.м до 190 кв. м.  Функционални етажни разпределения, могат да бъдат адаптирани към изискванията на клиента, ако жилището  се закупи преди началото на строителството.

  

Очаква се през септември да бъде направена първата копка.  Далновидните клиенти, които подпишат договор, преди началото на строителството,  ще  се включат в промоционалната оферта , която важи до 31 август  2019. В този период цените на жилищата започват от 750 евро на квадрат, а купувачът получава безплатно избено помещение или безплатен двор, за апартаментите с прилежащ такъв.

Сигурността на обитателите е гарантирана, тъй като целият комплекс ще бъде с контрол на достъп  и камери във  вътрешните части и периферията на комплекса.

 "Regatta Park West"  ще разполага с достатъчно голямо подземно и открито паркиране в допълнение към подземните складови помещения.

Проектът вече спечели първата си награда, като получи приза за  Най- атрактивна локация в конкурса за инвестиции в жилищни имоти „REI “ 2019, организиран от „Строителство Имоти“.

  Купувачите, които  се интересуват, могат да се обадят на екипа за продажби, където ще получат информация и професионална консултация за покупката на жилище. Те могат да се свържат с компанията тел. на 0886 125 917 или да посетят сайтът www.platinumburo.com или фейсбук страницата на комплекса https://www.facebook.com/RegattaParkWest/.