Наглеци паркират на места, обособени за инвалиди отново пред големия магазин за играчки - Джъмбо. Коледните празници наближават, а паркингите са все пълни, особено в късните следобедни часове, когато свърва работното време на гражданите. Остават 4 дни до Коледа и всеки се е втурнал да купува подаръци, най-вече за малчуганите, затова в Джъмбо е най-голям напливът на хора. Разбираме, че желанието на всеки е възможно най-бързо и лесно да се "докопа" до входа, без да се налага да върви, но нека това се случва по установените правила - като не нарушаваме правата на инвалидите. 

Не е справедливо да бъдат подценявани хората в неравностойно положение, по-скоро е редно да им помагаме и влизаме в положение. 

Магазинът за играчки основно се посещава от родители с деца. Очевидец зададе реторичен въпрос: Така ли дават пример на подрастващите си деца тези родители?"

За съжаление много често попадаме на подобни гледки, особено пред големи магазини и молове и показваме всички наглеци, но все още санкционирани няма, поради това, че обектите са частни и не се следи за спазването на установения ред. 

Ние няма да спрем да ви показваме всички, които не се отнасят справедливо към хората в неравностойно положение. Ако и вие попаднете на подобни случаи, можете да ни пратите снимки и информация. 

TrafficNews.bg