Караянчева проговори за катастрофата: Два месеца бях почти неподвижна

Тя е категорична, че кортежът й никога не кара извън правилата

България 29.12.2019 19:08 3538 1
Караянчева проговори за катастрофата: Два месеца бях почти неподвижна

„Два месеца бях почти неподвижна. Благодаря на съпруга ми, че беше през цялото време до мен. Не знам как бих се оправила без него”. Това заяви  председателят на НС Цвета Караянчева. Тя разказа за катастрофата с нейния кортеж и цивилен автомобил, станала на 15 септември.

„Един такъв момент те отрезвява и разбираш, че не си безсмъртен”, коментира още Караянчева пред Нова.

Тя е категорична, че кортежът й никога не кара извън правилата.

„Това е нелепа случайност. И най-пострадала бях аз”, разказа председателят на НС. Тя си спомня само, че е чула шофьорът да казва: „Къде отива тази?” и е последвал удар.

„Имаше бързата реакция на момчетата, на съпруга ми. Бях с него, той беше леко ударен”, продължи Караянчева.

„Много ми се искаше в първите 3-4 дни, след като се възстанових емоционално, да се обадя на семейството и да ги попитам как са. Посъветваха ме да не го правя. Ако бях обикновен депутат или човек, който не се занимава с политика, това щеше да е първото нещо, което да направя. Но ме посъветваха да не го правя, защото може да се приеме като оказване на натиск”, каза Караянчева.  

„Ще се обадя, ще се срещна с тях, но нека всичко да мине. Върви прокурорска проверка, нека да не даваме хляб на жълтите новини”, каза председателят на НС.

Цвета Караянчева се похвали и с една новина – чака второ внуче.

„То ще ми е подаръка за новата година”, призна Караянчева и уточни, че се очаква бебето да се появи на бял свят през април.

Акценти

Изпрати новина