17-годишната Габриела от бургаския ж.к. „Меден рудник” е в неизвестност от събота. За това алармират родителите й, търсейки помощ, цитирани от "Флагман". Според информацията Габриела била проблемно дете и се наложило миналата седмица да бъде предадена на грижите на социален дом – под непрекъснато наблюдение под грижите на психолози.

В събота тя излязла на разходка, придружавана от социален работник, когато в близост до сградата на Военна болница в ж.к. „Братя Миладинови” е бил забелязан мъж. Той отскубнал момичето буквално от ръцете на отговорника и побягнал с него.

„Страхуваме се, че това е сводник, детето ни е влюбено в него и не може да осъзнае, че от този човек не може да очаква нищо хубаво, притесняваме се, че може да е изведе извън страната нелегално, за да проституира”, казват близките.

Всички, които са виждали Габриела през тези три дни да се обадят на тел.: 112 или в най-близкото Районно управление на МВР. Анонимността им е гарантирана. Според информациите сводникът е син на известен в престъпните среди човек, занимаващ се освен с трафик на хора, още и с разпространение на наркотици.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg