Докога ще търпим наглостта на гръцкия дюнер срещу ВМИ? Тротоарът пред него е потънал в мазнина. Мазни следи ни отвеждат до контейнера за боклук, а там... ужас - мазна локва под него и около него и огромна купчина от мазни кашони и чували. Жалко за красивия нов булевард! Мисля, че няма институция, която би се справила с тях. А дали у съседите гърци е така...

Това ни написа читателка на TrafficNews.bg. Става дума за заведението за гироси на булевард „Васил Априлов” "Гироленд" в Пловдив. Припомняме ви, преди време известният гръцки гирос влезе в полезрението на НАП. Това стана ясно от списъка с обекти, подлежащи на мярката „Запечатване на обект“. В крайна сметка обаче заведението не беше затворено - за радост на любителите на гръцкия фаст фууд.

Но... очевидно хората, които живеят там или просто пътят им минава през заведението, не са толкова очаровани от хигиената около него. Наистина - едва ли е толкова приятно да ходиш по мазни петна и да се "наслаждаваш" на мазни кашони и чували. Това най-малкото е неуважение към клиентите на заведението. Затова силно се надяваме, че от "Гироленд" ще преосмислят хигиенната си политика, а ние ще продължим да дъвчем гиросите им с удоволствие.