Георги Колеолов е на 45 години от Русе. Той е баща на две прекрасни момичета, които жадуват татко им да се върне у дома, здрав.

През 2021 г животът на семейството се преобръща, след като се установява, че Георги има мозъчен тумор, който спешно трябва да бъде опериран. Находката се оказва високостепенен рак и лекарите в Bългария прецениха да започнат химио- и лъчетерапия едновременно. След двумсечни терапии вместо подобрениe, състоянието на Георги драстично се влошава Той не може да се движи, трудно говори и преглъща.

Лекарите тогава твърдят, че няма друга алтернатива на лечението. Семейството му не се примирява и намират специалисти извън нашата държава. В Турция, в клиника Анадолу Джон Хопкинс са направени необходимите изследвания на генетичната мутация на тумора и дават надежда за подходящо лечение: таргетна терапия с американски медикамент.

С помощта на роднини, приятели и добронамерени познати е събрана необходимата сума за стартиране на терапията и скоро положителните резултати са налице. Но сумите, които покриват престоя и лечението на Георги са непосилни за семейството му, което продава всичко, което има.

Георги има нужда от подкрепа. Има задължения към болницата от близо 32 000 евро.
Може да го подкрепите по следните начини:
➡️ Чрез споделяне
➡️ Директно по дарителската сметка:
IBAN BG84BPBI79214040909702
Корнелия Любомирова Романова-Колеолова
➡️ През Павел Андреев https://pavelandreev.bg/campaign/da-pomognem-na-georgi-v-borbata-s-raka