Пострадалото при мелето на булевард "Руски" 23-годишно момиче за момента няма да бъде оперирано. Това са решили лекарите, които се грижат за нея, съобщиха от УМБАЛ "Свети Георги". Момичето е с фрактура на черепа, но за всеки случай се преценява индивидуално и засега е решено да не се пристъпва към операция. Още повече, че младата жена все още е в хеморагичен шок, заради голямата кръвозагуба след катастрофата.

Състоянието на пострадалата все още остава критично, като медиците следят всичките й показатели. Тя е с множество наранявания от инцидента. Има фрактура и на лицевите кости, както и мозъчен отток и наранявания в коремната област. Момичето е пътувало на заданата седалка на пежото. До нея е било 27-годишно момче, което също е в болницата. В жестоката катастрофа загинаха 46-годишният водач на пежото Атанас Василев и 44-годишната Виолета Стоянова, която пътувала на предната седалка.

Водачът на другия автомобил от катастрофата - аудито, също е настанен в УМБАЛ "Св. Георги". 26-годишният Любомир Трайков има контузия на гърдите и корема. Причините за катастрофата се изясняват. Аудито се е движело в посока Централна гара, а пежото е правело завой наляво.

Синът на транспортен бос бил зад волана на аудито от кошмарната катастрофа на "Руски" - четете ТУК

Нарушения са били извършени по всяка вероятност и от двамата шофьори - водачът на пежото, който е превел ляв завой, е отнел предимство, а аудито се е движело със скорост, по-висока от разрешената в града. На двамата водачи са направени кръвни проби, но резултатите все още не са излезли.

Вижте ВИДЕО с помлените автомобили вижте ТУК:

Още от ТРАФИК ТВ гледайте ТУК

TrafficNews.bg