Чисто нова бизнес сграда в една от най-стратегическите индустриални зони на Пловдив търси собственици и инвеститори. Построено в крак с новите архитектурни и стилови течения, зданието предлага различни по големина офис площи, които могат да бъдат моделирани по желание на купувача. Изключително подходящи са за разполагане на логистични бази, кол центрове и други офис предприятия. 

Търговският и административен комплекс с подземни гаражи и заведение за бързо хранене се намира в комуникативната Северна промишлена зона на Пловдив, където са разположени базите на редица международни компании. 

Шестетажната сграда е построена от строителна фирма „Линер“ и се издига на стратегическо място с лице към ул. „Васил Левски” 180 А. В непосредствена близост е базата на японския концерн "Тойота" и на още няколко автомобилни гиганти. 

Комплексът разполага с офиси с площ от 50 кв. м. до 425 кв. м. с възможност за преустройство по желание на клиента и подземен паркинг с 12 броя паркоместа. Той е напълно завършен и въведен в екплоатация. Към този момент в него вече е инвестирала една от най-големите козметични фирми на пазара, която ще разположи мащабен шоуруум на едно от нивата. 

Цената на офисната площ е фиксирана на 425 евро на кв.м., което прави инвестицията изключително рентабилна спрямо атрактивното място, гъвкава от гледна точка на необходимите пространства и не на последно място - удачно решение за градене на имидж пред клиенти и контрагенти.