Частен съдебен изпълнител прави втори опит да продаде на търг една втора идеални части от апетитен имот в ЖК „Христо Смирненски”. Парцелът се намира в непосредствена близост до УМБАЛ „Свети Георги” и УМБАЛ "Пълмед".

Поземления имот е разположен общо на 571 кв.м. площ на урбанизирана територия с предназначение на трайно ползване с ниско застрояване (до 10 м). Началната цена от която ще започне наддаването е 84 198 лв. или 43 050 евро. За справки, при първия публичен търг мястото се продаваше за 93 553 лв. (47 833 евро), което е и разлика с почти 10 000 лева.

Имотът на бул. „Пещерско шосе“№ 117-Б се продава от ЧСИ Петя Николова заедно с построените в него сгради – еднофамилна едноетажна къща със застроена площ от 21 кв.м и допълнително изградена самостоятелна постройка с площ от 4 км.м.

Мястото и сградите към него са в режим на съсобственост между 2 жени (собственици на по ¼ идеални части) и 1 мъж (собственик на ½ идеални части), които в момента водят дела помежду си. Върху имота има установени тежести, представляващи възбрани вписани, в АВ - Служба по вписванията.

Търгът за имота стартира на 15 април, като всички желаещи могат да подават офертите си с краен срок 15 май 2024 година. Дали този път ще има интерес и кой ще е евентуалният нов собственик, ще стане ясно на 16 май, когато бъдат отворени внесените предложения.

Продават на търг идеални части от апетитен имот в СмирненскиНачалната цена от която ще започне наддаването е 93 554 лв. за 1/2 от общо 571 кв.м. площ