Нововъзникналата ситуация с коронавирусът принуди правителството да вземе крути мерки за овладяването на заразата, а нуждата да ограничим социалните си контакти рефлектира и върху имотния пазар. В обръщението си от миналия понеделник, Националното сдружение Недвижими имоти (НСНИ) предложи мерки свързани с опазване на здравето и овладяване на коронавируса, приложими за професионалните агенции за недвижими имоти и брокерите.

Някои от мерките се отнасят до използването на новите технологии за провеждане на огледи. Стимулират се видеоконсултациите и неприсъственото сключване на договорни, спазвайки всички правни гаранции.

Във връзка с възникналата ситуация ви съобщаваме, че пловдивската агенция за недвижими имоти Traffic Properties провежда ВИДЕО ОГЛЕДИ. За виртуалната разходка ви е нужен телефон или лаптоп с интернет връзка. Може да разгледате актуалните обяви на https://trafficproperties.bg/

Екипът на Traffic Properties продължава да е на линия по Viber и Whatsapp. Свържете се на тел. 0876 797979 за да фиксираме удобен за вас час за виртуален оглед.

Уточняваме, че Traffic Properties не взима такса за оглед, независимо дали огледът се провежда на живо или виртуално.

Пазете се и останете вкъщи.


TRAFFIC PROPERTIES
 е част от водеща корпорация, която включва компании, работещи в сферата на охранителната дейност, комуникациите, транспорт, развлекателен бизнес, медии. Агенцията се занимава с посредничеството и консултирането при покупко-продажби на имоти, отдаване под наем, строителство, консултантски услуги, пазарни анализи и други услуги, свързани с имотния сектор. Наред с това компанията предлага съдействие при отпускане на кредити, като работи с Българо Американска Кредитна банка, Банка Уникредит и Райфайзенбанк. TRAFFIC PROPERTIES предлага актуални оферти и разполага с голяма база данни от имоти и купувачи, както и подробна информация и снимки от всички оферти. Агенцията осигурява и всички услуги, необходими на клиента: проект за интериорни решения, изпълнение на довършителните дейности, домоуправа и менажиране на имота, ако е закупен с инвестиционна цел. Подробна информация и консултации можете да получите на тел. 0876797979.

 

Търсите имот в Пловдив? Вижте интересни офертиЛуксозен апартамент с панорамни тераси и къща с фитнес и спа са сред бутиковите оферти на TRAFFIC PROPERTIES

Тристаен в Пловдив? Ето най-добрите предложенияСелектирахме най-привлекателните и изгодни жилища в Пловдив