По повод предстоящите абитуриентски балове Пловдив Плаза Мол подаде ръка за първите стъпки след завършването на четирима абитуриенти! Търговският център осигури цялостната визия за абитуриентски бал по избор на самите участници, като им даде възможност да вложат спестената сума в образование и развитие!

Кастингът се проведе в продължение на 20 дни, като желаещите можеха да се запишат на открита форма на сайта на търговския център. Десетки завършващи ученици от целия град и региона изпробваха късмета си. Момчета и момичета от почти всички гимназии в града, с различни хобита и профили на обучение се впуснаха в надпреварата за победа в кампанията. Тези, върху които търговският център реши да се фокусира, са две момичета и две момчета – Константин, Симона, Теодор и Любомира.

Подсигуряване на цялостната визия включва всички детайли от обувките, през вратовръзките, грима, тоалетите и прическата, както и бижутата за финал.

Първият участник е Константин Костов на 19 години, който се е насочил към изучаване на специалност Медицина. Той е от Пловдив и завършва Английската гимназия. Не произхожда от семейство на медици, но винаги е мечтал за тази професия с надеждата да профилира ортопедия. Споделя, че никога не е получавал жест от такъв мащаб и до последно се е съмнявал, че ще бъде избран. Спестената сума ще вложи за семестриална такса за първата година от обучението си за висше образование.

Женското присъствие в кампанията дължим на две прекрасни момичета. Първата от тях – Симона Стоичкова на 18 години, завършва Френска езикова гимназия „Антоан дьо Сент Екзюпери“. Тя живее в ранната си детска възраст в Палма Де Майорка заедно със своето семейство. Споделя за страстта си към чуждите езици. Връща се в България заради желание за реализация в собствената си страна. Кандидатства психология в Пловдивски и Софийски университет. Заделената сума ще инвестира в допълнителни уроци за кандидатстването.

Любомира Янева, на 19 години от Пловдив, завършва гимназия „Едмънд Бърк“. Тя е твърдо решена да преследва кариерата на стюардеса и да обиколи всички континенти. Любомира говори свободно три езика, но специализираният обучителен курс за стюардеси е бил препъникамъкът към нейната мечта заради таксата. Благодарение на инициативата тя ще може да си позволи да изпълни мечтите си и да запише курса.

Последният участник – Тодор Ганчев на 18 години, завършва Математическа гимназия с профил софтуерно инженерство в Пловдив. Теодор е приет в специалност „Авиационна техника и технологии“ в Техническия университет. Определя това, че е приет в точно тази специалност, като своя сбъдната мечта, а парите, които успява да задели благодарение на подаръка за цялостната си визия, ще инвестира в учебници.

 

Пловдив Плаза не спира да изненадва с кампании и събития! На 24-ти май от 14 часа ще може да се срещнете с любимата YouTube сензация Слави от The Clashers на България. По повод празника на българската азбука, просвета и култура популярният content creator ще се срещне с всички дошли, ще подпише екземпляри на книгите му, както и ще се снима с всички желаещи. Събитието ще се проведе с вход свободен.