Първата копка на най-новият луксозен жилищен комплекс в Пловдив бе направена от инвеститорите от PIMK Build . Впечатляващият „West Park Residence” вече се строи, като комплексът се намира на метри от Гребната база.  В следващите месеци се очаква проектът да бъде завършен, като той ще се отличава от останалите жилищни мастодонти в района с простор и лукс.

Въпреки че строителството на жилищната перла започва едва сега, вече 1/3 от апартаментите са продадени. Това се обуславя от  впечатляващия проект, отличната локация и  доказан авторитет на инвеститора.

Комплексът  в новия луксозен квартал около парк „Отдих и култура” в район „Западен” се отличава с новаторския подход в строителството, придружен с атрактивни цени.

Локацията на комплекса е близо до улица „Рая” и хотел „Лендмарк” с директен излаз на бул. „6 септември”. Водата на Гребната база е буквално на 100 метра от входовете на жилищните сгради, а освен това около комплекса е гористата местност на един от красивите паркове под тепетата, пълен с вековни и масивни дървета.

Това, което прави различен комплекса е, че той ще бъде на три етажа с мансарда, а партерните жилища ще имат самостоятелни дворни места.  Концепцията на PIMK Build е комплексът да задоволи максимално желанията на бъдещите собственици на апартаменти – акцент ще е просторът, зеленината и спокойствието.

Теренът няма да се застроява до максималните си показатели, като ще бъдат обособени зони за отдих, както и детска площадка. Цялото паркиране ще бъде подземно, като то ще е осигурено на 120 %!

Цените на „зелено” са преференциални – до 750 евро/кв.м!

PIMК Build предлага за другите си два комплекса в най-зеления район на Пловдив и уникална оферта - обзаведен нов апартамент.

Нов апартамент с дизайнерско обзавеждане? Пловдивска компания с уникално предложениеPIMК Build предлага лукс отвътре и отвън в жилищните си комплекси в район „Западен”