Изключителна оферта към своите клиенти прави строителната компания, утвърждаваща се на пазара в Пловдив - от PIMK Build. До края на годината от компанията пускат промоционални цени за перлата в короната в жилищните комплекси, които изграждат под тепетата.

До 31 декември  жилищата в „West Park Residence” ще се предлагат на цена до 750 евро/квадратния метър. От първия ден на 2020 година цените, на които ще се предлагат апартаментите ще станат от 850 до 1000 евро на квадратен метър.

Впечатляващият комплекс се намира на метри от Гребната база в Пловдив. В проекта е заложен огромен вътрешен парк с  кътове за игра, отдих и рекреация.

 „West Park Residence” от PIMK Build предизвика огромен интерес сред пловдивчани, а от инвеститорите обещават да го завършат в следващите месеци. Интересът към него е огромен, като това се обуславя от  впечатляващия проект, отличната локация и  доказан авторитет на инвеститора.

Локацията на комплекса е близо до улица „Рая” и хотел „Лендмарк” с директен излаз на бул. „6 септември”. Водата на Гребната база е буквално на 100 метра от входовете на жилищните сгради, а освен това около комплекса е гористата местност на един от красивите паркове под тепетата, пълен с вековни и масивни дървета.

Това, което прави различен комплекса е, че той ще бъде на три етажа с мансарда, а партерните жилища ще имат самостоятелни дворни места.  Концепцията на PIMK Build е комплексът да задоволи максимално желанията на бъдещите собственици на апартаменти – акцент ще е просторът, зеленината и спокойствието.

Теренът няма да се застроява до максималните си показатели, като ще бъдат обособени зони за отдих, както и детска площадка. Цялото паркиране ще бъде подземно, като то ще е осигурено на 120 %! Там се предвижда и втори етап. С него ще се затвори вътрешния ринг и така ще се получи изцяло затворен комплекс, а двете зелени пространства ще се свържат.

Вижте другите проекти на PIMK Build в линка:

Жилищен комплекс в Пловдив примамва с невероятна гледка, добра локация и достъпни цениКлиентите сами могат да направят обединение на апартаменти, за да моделират жилището си

Строят нов комплекс в най-зеления район на Пловдив, съчетаващ лукс и достъпни цени„Западен 3” от PIMK Build ще се предлага на цени до 490 евро/кв.м

Нов апартамент с дизайнерско обзавеждане? Пловдивска компания с уникално предложениеPIMК Build предлага лукс отвътре и отвън в жилищните си комплекси в район „Западен”