На фона на постоянно вдигащите се цени на жилищата в Пловдив от PIMK Build предлагат примамваща оферта за апартаменти, съчетаващ лукс и достъпни цени. Всеки момент се очаква да започне строителството на поредния им проект – жилищен комплекс от затворен тип „Западен 3”. Той ще се намира в непосредствена близост до другия авангарден жилищен комплекс – „Западен 2” на бул. „Пещерско шосе”.

Офертата за новия комплекс в най-зеления район на Пловдив е 490 евро/ кв.м. Апартаментите ще са с различни квадратури и изложения с  прекрасна гледка към Родопите. В центъра на комплекса ще има истински оазис - зелени зони, детски съоръжения, места за отдих и атрактивни водни площи.  

Паркирането ще бъде отново осигурено на 100% с надземни и подземни гаражи.  За развитието на зоната около „Пещерско шосе”, ще спомогнат и редицата търговски площи под комплекса.

Това ще даде възможност да се изградят аптеки, магазини, места за различни услуги, които биха направили ежедневието на бъдещите жители на комплекса още по-улеснено.

Инвеститорите от PIMK Build ще разкрият скоро повече подробности за комплекса, който ще предлага широка гама от жилища по вкуса и нуждите на клиентите.

Oще за проеките на PIMK Build:

Строителството на новата жилищна перла на Пловдив напредва, интересът е огромен„West Park Residence” от PIMK Build се отличава с лукс и отлична локация

Нов апартамент с дизайнерско обзавеждане? Пловдивска компания с уникално предложениеPIMК Build предлага лукс отвътре и отвън в жилищните си комплекси в район „Западен”