Интересна оферта на своите клиенти отправят инвеститорите от PIMK Build за новия си комплекс в най-зеления район на Пловдив  - „Западен”.  Съвсем скоро ще стартира изграждането на „Западен 3”, където клиентите сами ще могат да моделират големината и разположението на апартаментите си.

Новите сгради ще се намират в непосредствена близост до другия авангарден жилищен комплекс – „Западен 2” на бул. „Пещерско шосе”.

Първият етап от строителството на” Западен 3” ще започне с 3 сгради, като две от тях са напълно еднакви. Те ще са  на по 10 етажа с по 41 апартамента, като всеки блок ще има по два асансьора.

Квадратурите на жилищата са от 30 квадрата нагоре, като инвеститорът дава възможност на клиентите си, в този начален етап, да се направи обединение на два апартамента, ако им е допаднало разположение или изложение .

Комплексът се намира на втора линия на булевард "Пещерско шосе".  От PIMK Build  продължават да залагат на луксозното изпълнение на вътрешните части, стълбище, площадки, където всичко ще е от мрамор. Апартаментите ще са с различни квадратури и изложения с  прекрасна гледка към Родопите. В центъра на комплекса ще има истински оазис - зелени зони, детски съоръжения, места за отдих и атрактивни водни площи.  

Паркирането ще бъде отново осигурено на 100% с надземни и подземни гаражи.  За развитието на зоната около „Пещерско шосе”, ще спомогнат и редицата търговски площи под комплекса.

Това ще даде възможност да се изградят аптеки, магазини, места за различни услуги, които биха направили ежедневието на бъдещите жители на комплекса още по-улеснено.

Офертата за новия комплекс в най-зеления район на Пловдив е повече от примамлива – до 490 евро/ кв.м.  

Другите проекти на PIMK Build, вижте в линка:

Правят огромен вътрешен парк в най-новата жилищна перла в ПловдивИзраждат втори луксозен комплекс към впечатляващия „West Park Residence”

Строителството на новата жилищна перла на Пловдив напредва, интересът е огромен„West Park Residence” от PIMK Build се отличава с лукс и отлична локация

Нов апартамент с дизайнерско обзавеждане? Пловдивска компания с уникално предложениеPIMК Build предлага лукс отвътре и отвън в жилищните си комплекси в район „Западен”