Частен съдебен изпълнител е пуснал на търг голямо заведение на две нива в комплекса, залепен до Търговски център "Гранд", в центъра на Пловдив. 

Сградата бе построена през 2009 година от фирмата "ТНН" ЕАД на строителният предприемач Тройчо Недялков, като нейното лице е към улица "Петко Д. Петков" 23. Понастоящем заведението обаче е дадено за продан на частен съдебен изпълнител, заради неизпълнени дългове на дружеството на Тройчо, който е едноличен собственик на капитала на акционерното дружество в размер на 51 000 лева. С парите от продажбата ще бъде погасен дългът на "ТНН" ЕАД.

Заведението, което е обявено за публична продан, е на две нива с обща разгърната площ от 770 кв.м. По титул за собственост имотът представлява нощен клуб, разположен в сутерена на сградата, на кота - 3.95 м със застроена площ от 312.83 кв.м, състоящ, се от зала за клиенти, бар, склад с предверие, подготовка на плод и зеленчуци, УТС подготовка млечни и колбаси, съблекалня за персонала, баня с предверие, тоалетни за мъже и жени с предверие и помещение за чистачка, вътрешно стълбище, зона за маневриране, машинно и асансьорна клетка, ведно с 7.81 % идеални части от общите части на сградата, равняващи се на 57.87 кв.м, която сграда е построена в груб строеж.

Според одобрени архитектурни проекти и Разрешение за строеж, издадено през 2005 от Община Пловдив, имотът е част от обект с предназначение обществено-обслужваща сграда с апартаментен тип хотел, офиси, ресторант, коктейл - бар, нощен клуб и магазин за промишлени стоки и подземни гаражи. Другите обекти, които функционират в сградата, в която се намира имотът, са банков клон, медицинска клиника, магазин за цветя и др.

Върху имота, обект на публична продан, има недвижим имот има вписани тежести - договорна ипотека от 2007, подновяване през 2017 и възбрана.

Имотът е оценен на обща стойност 606 000 лв без ДДС, ала наддваването при публичната продан ще започне от 484 800 лева без ДДС, представляващи 80 на сто (80%) от пазарната стойност на имота.

Търгът е открит в срок до 16.05.2018, а наддавателните предложения ще бъдат отворени на 17-ти от 13.00 часа в зала в сградата на Районен съд - Пловдив.