Строят нова луксозна жилищна сграда в идеалния център на Пловдив, научи TrafficNews.bg

Кооперацията ще се издига на 6 етажа, пет от които ще бъдат жилищни, а първият ще бъде предвиден за гаражи. В рамките на бутиковата сграда ще бъдат обособени 8 уютни, стилни и различни по големина апартаменти, както и 1 ателие.

Предвиждайки различните нужди на домакинствата, проектантите са решили да обособят 4 двустайни апартамента, 3 тристайни и 1 многостаен, като последните два етажа на сградата предлагат уединение и простор, с единични самостоятелни апартаменти съответно на ниво 5 и 6.   

Цялата сграда ще бъде облицована с висок клас топлоизолация с дебелина минимум 10 сантиметра, поддържащи висок клас енергийна ефективност и сигурност, а фасадата ще бъде довършена с каменен цокъл и силиконова декоративна мазилка. 

Всеки дом ще бъде защитен от 5-камерна дограма и блиндирани врати Артистико Системс в цвят тъмен орех, а като излизат от апартамента си, новодомците ще стъпват в луксозно изпълнени общи части, каменна настилка и метални парапети. Стените на коридорите ще бъдат в унисон с цялостната визия, затова интериорното решение е да бъдат изпълнени с декоративна италианска мазилка. 

Модерната малка жилищна сграда се намира на ул. "Бунтовнишка" № 21 и ще допринесе за цялостната модернизация на квартала, тъй като ще бъде построена на калкан до кооперация, която до момента е граничила с нелицеприятен запустял терен със стара порутена къща.

Освен жилищната площ, имотът разполага и с 2 гаража, единия от тях със складово помещение, 4 паркоместа и 6 изби.

Интересът към такъв тип малки жилищни сгради с луксозно строителство нараства все повече. Поради тази причина в горепосочения обект вече са разпродадени 4 от апартаментите, ателието и 2 от избите.

Ето и проектната визия на сградата: 

Информация за апартаментите дава Розалия Тончева на номер 0883 701050