Една от най-бързо налагащите се строителни компании в Пловдив –  PIMK Build обяви два от новите си проекти, които стартират в Пловдив. Те са за модерни жилищни сгради в район „Северен”, като отново налагат запазената си марка от портфолиото – качество, стил, добра локация и не на последно място по важност – достъпни цени.Единият от новите комплекси ще се намира върху терена на бившия хотел „Русалка” в „Северен”, като ще носи и неговото име. Строителството на комплекс „Русалка” ще започне до края на годината, като вече се продава на зелено на цена ДО 550 евро./кв.м.

Комплексът е с разчупена архитектура, като е с четири отделни входа. Предвидени са големи търговски площи, като в комплекса ще има апартаменти с всякакви размери и изложения, за задоволяването на всякакви потребности и желания. Паркирането е осигурено с подземен паркинг.

Вторият проект за жилищен комплекс на  PIMK Build ще се намира точно срещу  комплекс „Русалка” и се намира на новия бул. „Северен”.  Той ще носи името THE NORTH RESIDENCE, като до него ще се строи и впечатляващата бизнес сграда отново от PIMK Вuild. PIMK Office Center ще разполага с множество рекреационни зони. Също така ще се изгради фитнес център, ресторант, кафенета и всичко необходимо за протичането на пълноценен работен процес. Това ще вдигне още повече добавената стойност на жилищата в комплекса, като живеещите в него ще могат да се възползват от услугите в центъра. В зоната около новия комплекс ще се строи и хипермаркет от веригата Lidl.

THE NORTH RESIDENCE ще е с 3 входа, големи търговски площи, различни по квадратура апартаменти, като и той ще разполага с подземен паркинг. Сградата се пада перпендикулярно на булевард "Северен", като от южната й страна се открива прекрасна гледка към  река Марица и Родопите. Строежът ще започне до края на годината, а вече в продажба на зелено на цена ДО 490 евро/кв. м.

Доказан инвеститор вдига модерен комплекс в Пловдив на достъпни цени"PIMK Build” започва поредния си проект, който ще се намира в район „Южен”

Доказан инвеститор вдига офис сгради от бъдещето на новия пловдивски булевардВ PIMK Office Center могат да работят до 5000 души на площ от 55 000 кв.м

„Русалка”

THE NORTH RESIDENCE