Пловдивският инвеститор PIMK Build който все повече се доказва в жилищното строителство под тепетата, започва нов амбициозен проект. Скоро ще започне изграждането на жилищен комплекс, който се намира в район „Южен” и се отличава с модерна визия и изключително достъпни цени.

Комплексът „Южен” 2 се намира от южната страна на карето между бул. „Александър Стамболийски” и „Димитър Талев” – близо до жилищните комплекси „Оазис”.  Цената към момента е повече от примамлива – до 490 евро на квадратен метър.

Скоро инвеститорите ще разкрият повече за новия жилищен комплекс, който ще бъде направен по стандартите на фирмата – качество на достъпна цена.

Повече информация за новият комплекс може да разберете в сайта на инвеститора - PIMK Build. Освен новият комплекс от компанията могат да предложат и други атрактивни оферти за нов дом. В момента се изграждат редица комплекси на строителната фирма, като първият комплекс в район„Южен” предизвика сериозен интерес.  Същото важи и за останалите проекти на PIMK Build, които се намират в най-зеления район на Пловдив.

Повече за тях – вижте в линковете:

Последен шанс за атрактивно жилище на ниска цена в два авангардни комплекса в ПловдивПромоционалните цени за ”Green Gardens” и новият комплекс в „Южен” свършат до края на август

Бутиков жилищен комплекс край Гребната база изпъква със стил и уютНовата сграда на PIMK Build – Детелина предлага лукс и спокойствие на топ локация

Направиха първа копка на впечатляващия комплекс West Park Residence 2 в Пловдив

Започват новия етап на жилищен комплекс в Пловдив, предизвикал огромен интерес

Доказан инвеститор вдига офис сгради от бъдещето на новия пловдивски булевард

Последен шанс за ново жилище на ниски цени в Пловдив в два впечатляващи комплекса