Помещението, в което се помещава фитнес зала, в пловдивския квартал "Кючук Париж" се продава на търг, научи TrafficNews.bg. Имотът, в който тренират пловдивчани, е собственост на строителната фирма "Милена Кикьова-86” ЕООД и от години е стопанисван от фирма наемател, която създава и менажира фитнеса. Цялото оборудвате за изграждане на мускули, както и бизнес модела, са собственост на наемателя, само площта е предмет на продажбата.

Въпреки че, според търговския регистър дружеството е регистрирано през 2005 с предмет на дейност ресторантьорство, разкриване на кафе-аперитив, шивашки, фризьорски, козметични и други подобни, справка на сайта показва, че управителят Милена Б. Кикьова е закупила терена на ул. „Никола Карев“ № 47 от Община Пловдив, по времето, в което кмет бе Иван Чомаков именно с цел строеж. Фирмата е печелила и обществени поръчки за реконструкция на пътища. 

След застрояването на парцела обаче, през 2013 сградата е ипотекирана за кредит от 650 хиляди лева към Уникредит Булбанк, който не може да бъде погасен. Именно към тях е задлъжнало дружеството на Кикьова, а частен съдебен изпълнител е обявил за публична продан обект от първия етаж от сградата, използван за фитнес, както и гаражно пространство от 160 квадратни метра.

Търговският имот се разпростира върху площ от 421 кв.м., включва и 7,5% идеални части от общите части на сградата. Началната цена, от която ще започне наддаването за него е близо 509 хиляди лева. 

Гаражното пространство с площ от 160 квадратни метра е залепено за бившия фитнес, а минималната тръжна цена за него е 122 хиляди лева.