Зомбори с поредна победа в „Капките"

Владимир Зомбори като Майкъл Джексън с поредна безкомпромисна победа

01.04.2024 23:13 5944 0
Зомбори с поредна победа в „Капките

Първи на сцената тази вечер излезе фронтменът на Б.Т.Р., който бе неузнаваем в образа на сръбската певица Мария Шерифович. Наско се изправи пред сериозното предизвикателство да изпълни песента „Молитва“ – спечелила „Евровизия“ в Хелзинки през 2007 година.

“Това е една страхотна певица с огромен глас. Покрай тази песен изслушах всички песни, които е издавала“, споделя Наско.

„Убийствено и феноменално изпълнение“, категоричен бе Фънки.

Бутонът на късмета отреди на Мария не по-лесна задача, която влезе в обувките на канадския певец Тhe Weeknd и изпя хитовото парче Save Your Tears, спечелило наградата „Глобален дигитален сингъл през 2021“ и оглавило световните музикални класации.

„Образът изисква сериозна актьорска игра, синтезирана в песен. Самото видео изглежда лежерно, но всичко изисква голяма подготовка“, сподели Мария.

„Успя да предадеш настроението на Тhe Weeknd“, даде своята оценка журито.

Актрисата от „Сатиричния театър“ Елена Атанасова извиси глас като уникалната Адел и разчувства публиката с емоционалната балада, посветена на развода на изпълнителката Easy Оn Me.

„Изпя песента приказно, искаше ми се да пееш още“, даде своята оценка Фънки.

Джулиана Гани усмихна журито и публиката с образа на Дичо от D2, изпълнявайки хитовото парче „Ледено момиче“. „Мъжките образи не са ми силата, но ще видим какво ще се случи.

„Удоволствие беше да те слушам. Бях предубеден, но направи страхотен образ“, каза Любо Киров.

Иво Аръков се гмурна смело във вихъра на танците с образа на Дуа Липа и песента диско парчето Houdini. „Трудно ми е да вляза в блендата на Дуа Липа. Етиен ме съветва да олекотя пеенето, но все още търся своя женски образ. Трудно ми е да звуча като жена“, сподели актьорът.

На Християна Лоизу се падна една от най-трудните задачи на вечерта, която се превъплъти в легендата Уитни Хюстън и изпя сантименталната балада One Мoment in Тime (1988 г.).

„Тази песен просто ви лежи и е много въздействаща. Показахте качествата си като добре имитираща певица“, сподели впечатленията си от изпълнението Веско Маринов.

Победителят от шести лайф Владимир Зомбори бе неузнаваем в образа на иконата Майкъл Джексън. Той изпя песента, с послание за повече грижа към природата Earth song.

„Ти направи едно най-високите нива на имитация до момента“, категоричен е Любо Киров.
„Това не е просто имитация, а истинско въздействие. Ти ни отвя“, сподели Хилда Казасян.

Панайот Панайотов вдигна публиката на крака с хитовото парче на гръцката музикална легенда Василис Карас Den Milame Idia Glossa.

 

Акценти

Изпрати новина