Когато една врата се затваря, друга се отваря. Това правило важи с пълна сила за пловдивския бизнесмен Георги Стефанов, по-известен в хайлайфа като Жоро Визиото. Един от първите кабелни оператори в града преди няколко месеца обяви фалит и продаде фирмата си на конкурент от бранша. Ако обаче някой си мисли че това е „съборило“ прочутия бохем дълбоко се лъже. Вчера Визиото  каза „Да“ на любимата си Мария на шикозна сватба във Виенския павилион на панаира.

Едва ли има пловдивчанин, който снощи да не се е чудил какъв е повода за пищната заря над река Марица? Е, това е отговорът. Фойерверките са били специалната изненада на младоженеца за съпругата му.

Георги и Мария станаха семейство под зоркото око на Венци Консулов , когото те са поканили за кум. Младоженецът е пропуснал традиционното „купуване“ на булката, а вместо това е разтопил сърцето й със специална серенада, която той лично изпълнил. Сватбата бе с код - бяло и праскова, а булката бе с невероятно красива рокля тип "принцеса".  До сутринта за гостите е пяла близката приятелка на Визиото Таня Боева.

 

TrafficNews.bg