Жоро Визиото сложи в джоба си 20th Century Fox, след като филмът "FATE" зае 13-то място в категория "Action" на международния филмов конкурс в Австралия. В него взеха участие 89 държави с общо 1224 филма от всички жанрове.

"От името на целия екип, които създадохме "FATE", благодаря на всички за подкрепата!", заяви Визиото пред TrafficNews.bg

Късометражният филм "FATE" /Съдба/ е с продължителност 3 минути. Част от сцените бяха снимани в пловдивския мол. 

В основата на късометражната продукция отново имаме романтична любовна история и Визиото за пореден път се насочва към класическия триъгълник - двама мъже и една жена. Млад мъж прави предложение за брак на любимата си, но тя му отказва тъй като е беден като църковна мишка.  Връзката им се разпада и двамата се разделят. 10 години по-късно главните герои се срещат в голям търговски център в Лондон. Дамата е заедно със съпруга си, а социалният статус на бившият кандидат за сърцето й е претърпял сериозна трансформация. Краят, разбира се, е изненада. 

"Развръзката е главозамайваща, както може да очаквате" коментира Георги Стефанов - Визиото.

"Отзивите от първия ми филм "Само един живот" са много добри. Като се появя в мола, започват да ме снимат и ми искат автографи. Доволен съм, че го направих, въпреки че целият проект бе финансиран от мен самия. Дори един човешки живот да съм спасил, едно момче да си е вдигнало крака от педала на на газта - за мен е достатъчно. Заклех се да не правя повече проекти без пари, но пак не успях да се сдържа", заяви още Визиото.  

Още за първия мw филм "Само един живот" четете ТУК!

Участието на Жоро Визиото и актьорите от послeдния му филм в предаването СЕЛФИ - вижте във видеото:

Ето го и самия филм, който цели да прикове вниманието към темата с жертвите на пътя:


 

TrafficNews.bg