Вместо да ме разплачат, ме разсмиват !!!! Абе пийте си, редовно хапчетата бе, уважаеми братя и сестри.....Както казва професор Вучков !!!

Така Малина Колева,  жената на барабаниста на "Канарите" Стоян Стоев- Канара, коментира във фейсбук горещата интрига раздухвана от жълтата преса. Днес в различни медии се появиха текстове със заглавия "Ивана си прибра затворника" "Ивана дочака старата си любов" и прочее , в която надълго и нашироко се описва пламналата отново любов между звездата на "Пайнер" и ексзатворника. 

Всъщност певицата признава, че има мъж до себе си, но никъде не твърди, че това е Канара. В  текстовете се  отделя по-голямо внимание на чудодейното отслабване на изпълнителката на "Ало, мамо" , отколкото на някакви преки доказателства за любовната афера.

Самата малина публикува в профила си снимки, от които се вижда , че двамата със Стоян се забавляват на макс на Слънчев бряг, разливайки "Моет" на Слънчев бряг. Двамата живеят от години заедно, имат минихотел в "Капана". 

Във форумите се появиха версии, че любовна интрига няма, а става дума за рекламен трик, често използван в шоубизнеса. Едва ли обаче звезда от ранга на Ивана се нуждае от вдигане на рейтинга с подобни средства. 

Къде е истината? Предстои да разберем!

 

Как Стоян Канара лее "Моет" на Бедрум четете ТУК!

TrafficNews.bg