Един от желаните ергени на Пловдив Никола Запрянов сложи край на ергенския живот. Той се венча с неговата приятелка Елена. Двамата се запознават на възможно най-романтичната дата – Денят на влюбените Св. Валентин. Именно на 14 февруари 2016 година започва техния любовен роман.

Запознават се при гостуване в дома на роднини.

“Никола не употребява и капка алкохол, което обаче в никакъв случай не го спря да се опияни от погледа на своята бъдеща любима”, разказва техният кум Димитър Дюлгеров.

Следват лични романтични съобщения, дълги, но неусетно преминаващи в приятни разговори телефонни обаждания и няколко срещи. С течение на времето връзката им се разраства и се превръща във всепоглъщаща страст и за двамата влюбени. Днес тя работи като детски учител в Пловдив, а той е търговски представител в сферата на IT услугите за наложена на пазара японска корпорация.

Никола и Елена се венчаха в храм “Свети Николай Мираклийски Чудотворец” в Пловдив, като свидетели на събитието станаха техни роднини и приятели. Сред тях е и Илиян Велков, който е съученик на младоженеца още от първи клас.

“С Никола стояхме на един чин в училище “Димитър Талев”. Още от малък беше изключително любознателен и интелигентен. В мое лице винаги е имал един истински приятел, а аз в негово лице също”, обясни Велков.

Кумове на младата двойка са Мария и Димитър Дюлгерови – близки приятели и роднини на младото семейство.