Цели два подаръка си е направила Лили Иванова за предстоящия й рожден ден, видя фотограф на „Ретро”. Естрадната прима навършва 79 години на 24 април, макар да твърди, че е едва на 76. Възрастта обаче съвсем не е притъпила страстта й към скъпи придобивки и тя се глези като милионерка, каквато е отдавна.

По повод празника си звездата се е сдобила с нов, значително по-млад и по-мускулест шофьор, който играе роята и на неин телохранител и слуга. И за да са в комплект придобивките, си е купила и чисто нова кола, с която въпросният младеж да направи сефтето на служба при нея. Стегнатият брюнет, който спокойно може да е внук на Лили, видимо се радва на луксозния джип за 200 бона, поръчан от певицата с всички екстри от официалния вносител. Вярна на любимата си марка мерцедес, звездата е избрала да смени тузарския GLK и лимузината S-класа с по-новия и спортен модел ML.

 

Лили още не може да се нарадва на луксозното попълнение в автопарка си и се вози на предната седалка, разположена като кралица в удобната кожена тапицерия. Единственият проблем е, че заради ниския си ръст, а и затруднените поради възрастта движения, звездата изпитва трудности при слизането и се налага асистентът й буквално да я качва и сваля на ръце. Това обаче въобще не е проблем за младежа с напращели бицепси. Той прилича повече на фитнес инструктор, отколкото на професионален шофьор, за разлика от предишните двама, чиито услуги Лили ползваше от години. Уволнила ги обаче, тъй като заподозряла, че я одумват пред близките си и така личните й тайни стават обществено достояние.

 За да угоди на шефката си настоящият й асистент буквално й робува, слушайки със сведена глава заповедите й. Той е на разположение на звездата от сутрин до вечер и не само я вози, но пазарува, изхвърля боклука, носи дори дамската й чанта, видя фотографът ни. Лили пък изглежда доволна да се държи като строга господарка и товари младежа с тежки чанти с дрехи и покупки, както и с неизменното метално куфарче, пълно с гримове и мазила, с което рядко се разделя. Дали благодарение на чудодейните си луксозни кремове, или на строгата си диета, звездата наистина изглежда добре за възрастта си.

 Скрита зад шапка с голяма периферия, тя спокойно минава за двойно по-млада, тъй като фигурата й е все така изваяна. Певицата си позволява да носи тесни дънки, вталени якета и изляти по крака кожени чизми. Отказала се е единствено от високия ток на ботушите в ежедневието си, тъй като започнала да се уморява и вече се качва на кокили само на сцената. Намалила е до минимум и дневния грим, за да щади кожата си. По светло звездата носи само лек тониращ крем и червило, с което подчертава надутите си с хиалуронова киселина устни.

Дори и така обаче тя изглежда значително по-млада и удивява с неизчерпаемата си енергия. Напук на факта, че скоро подкарва 80, Лили и тази година тръгва на лятно турне из България. И докато колегите й се чудят откъде черпи сили за работа, примата е категорична – храни се малко и само със здравословни продукти. Тя вече е започнала да спазва специалната си диета, с която се подготвя за сценични изяви. 300 г водорасли дневно, които са богати на протеини, я зареждат с енергия. Витамини и минерали черпи от 2-3 кивита, цитрусови фрешове и 3-4 лъжици мед. Друга храна почти не хапвала, но ако случайно имала срещи за обяд или вечеря, си поръчвала малка спаначена или зелена салатка. 

 

 

 

 

ОЩЕ НОВИНИ ВИЖТЕ ТУК!


TrafficNews.bg