Само две седмици ни делят от любимия на всички месец март. Още в първия му ден ще се закичим с мартенички в бяло и червено, а празничното настроение ще вземе своя връх на 3 март, когато отбелязваме Националния празник на България.

Тази година той се пада във вторник, но по-придвидливите от нас вече са направили своите планове и са писали ден понеделник отпускарски, за да оформят дълъг 4-дневен уикенд. 

По случай празника, от Парк и СПА хотел Марково изкушават и с ПРОМОЦИОНАЛНИ пакети за 3 март!

Не пропускайте да се възползвате и от отстъпките за ранни записвания, а своята резервация направете не по-късно от 16 февруари.

Вълнуващ ще бъде 3 март в най-добрият градски спа хотел за 2020 година - Парк и СПА Хотел Марково с най-атрактивен увеселителен детски парк. Комплексът, разположен на 2 км от Пловдив обещава на своите гости една вечер изпълнена с много смях и изненади, а за доброто настроение на всички празнуващи ще се погрижат шоумените от комедийната трупа "Тутурутка". 

Те ще излязат на сцената в ресторант "Belle Vue", предлагащ панорамна гледка към града на седемте тепета, за представят уникалния си комедиен спектакъл "Смях до дупка", който включва скечове, песни, стенд-ъп комеди, буфосинхронади и анимация с публиката. 

Култовите шоумени обещават да превърнат най-българския празник в незабравим спомен за всички гости на 4-звездния комплекс. Участие в програмата ще вземат и популярен танцов ансамбъл, които ще допринесат за магията в празничната вечер с български фолклорни ритми. 

Освен празничната програма, ПРОМО пакетът за 3 март, за 2 или 3 нощувки, включва закуски и вечери на изключително богата блок маса, празнична програма на 3 март с група "Тутурутка" и танцов ансамбъл, ползването на СПА център, който включва два вътрешни басейна (32°C и 36°C ), парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, релакс зона, студена стая и фитнес. И още безплатно ползване на детски кът, където усмихнати аниматори са подготвили празнична програма и за най-малките гости на комплекса.

Неустоима е и ПРАЗНИЧНАТА ОФЕРТА на Парк и СПА хотел Марково за Международния ден на жената – 8 март! 

Специално за всички, избрали да отбележат празничната вечер в луксозния комплекс, ще пее един от най-талантливите български изпълнители Орлин Павлов. Той ще поднесе едно незабравимо LIVE шоу за гостите на хотела, които ще имат възможността да чуят най-доброто от неговата музика.

Повече информация за офертата може да намерите ТУК.

Не пропускайте да се възползвате и от отстъпките за ранни записвания, като направите своята резервация до 16 февруари.