Истинското щастие в живота на човек започва едва, когато той навърши 50 години. Това са резултатите  от  проучване на специалисти,  които разбиват досегашните представи, че човек живее най-пълноценно и безгрижно, когато е  по-млад. Шефът на Съюза на международните превозвачи Йордан Арабаджиев явно напълно споделя това мнение, защото успя да накара всичките си гости, които почетоха юбилея, му леко да му завидят. Бившият зам.-директор на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация" снощи събра близки и приятели в украсената в цветовете на ФК"Ботев" зала на хотел „Империал“ , за да посрещне 50-я си рожден ден. 

Рожденикът изненада всички с изключително емоционална реч, в края на която дори той не успя да сдържи сълзите си. Следващото „изпитание“  бе песента „Всичко“ на Тони Димитрова, която Арабаджиев изслуша в изпълнение на чаровната си съпруга Пепи.

Когато не вдигаше тостове с приятелите си, транспортният шеф беше на дансинга, където демонстрира различни умения. Оказа се, че може да пее всичко- от Лили Иванова до Криско , а изпълнението му с малкия Денис на „Видимо доволни“ предизвика вълна от бисове. След като всички се обединиха около мнението, че и по физика, и по дух, Арабаджиев не отстъпва на абитуриентите, синът му Николай - бе принуден да обърне огромната петица от украсата на залата и да я превърне в двойка.

На церемонията с шоколадовата торта Арабаджиев покани своя астрален близнак първомайският бизнесмен Данчо Балабанов да духнат заедно свещите. Двамата са родени в един и същи ден, а през годините ги свързва искрено приятелство.

Сред гостите бяха транспортните босове Ангел Траков, Костадин Димбарев и Петко Котов, бизнесмените Християн Стойчев, Йордан Узунов. Специален музикален поздрав към рожденика отправи и бившият шеф на пловдивската полиция Тодор Чонов.  

 

TrafficNews.bg