Това лято определено ще бъде едно от най-горещите за пловдивчани. А за тези, които са избрали да го посрещнат в W garden ще бъде още по-запомнящо се.

Вярно е, че ако си в добра компания мястото не е важно, но какво е по-хубаво от това да прекараш нощта в компанията на Биляна Йотовска и момичетата от Secret Garden Show, една от най-добрите и чаровни диджейки - Djane Foxxy, най- добрия диджей - Димо и топлес момичетата от Бабилон Шоу. Ако това, което сте прочели до сега ви е грабнало, значи трябва още от сега да си резервирате място в W Garden.

Още във вторник от заведението събират за афтърпарти участниците от Благотворителния концерт на Сани Алекса и приятели, в Подкрепа на Ани. В концерта ще се включат едни от най-добрите бг певци като Тони Димитрова, Рафи, 100 кила, Играта, Лео, Спенс и много други. Партито, разбира, се ще завърши в W garden в ранните часове на нощта.

И понеже синоптиците обещават в четвъртък температурите да се вдигнат на макс от заведението обещават да превърнат басейна в най-горещата точка в Пловдив. Топлес момичетата от Бабилон ще се развихрят на сцената.

Нашумялата диджейка DJane Foxxy  пък ще пуска цяла вечер в петък на фона на красавиците от Secret garden Show и Биляна Йотовска. А за да разпуснете като за последно тази седмица в събота цели трима диджей ще се грижат за настроението ви. Най-добрият диджей Димо ще миксира хитовете на това лято, а красиви момичета ще забавляват всички присъстващи. 

И за капак какво по-хубаво от красиви момичета и добра музика? За друго освен това, плюс басейн и коктейл в ръка не се сещаме. И понеже морето ни е далече, може да си направим море в бийч бара на W garden. А от заведението обещават с организираните партита тази седмица да не ни разочароват.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg